Gestió interna

Treballa la comunicació interna

ENERGIA INTERIORSi els canals s’obstrueixen la teva energia interna cau i la comunicació entra els sistemes del teu cos es trenca

Osteopatia craneosacral

El mecanisme de respiració primari és el moviment present en les sutures cranials i l’impuls rítmic a l’interior del crani. Aquests són els fenòmens fisiològics que influeixen a l’hora de fer un treball de nucli mitjançant la tècnica craneosacral. Aquest mecanisme expressa la seva mobilitat tant en el crani com en el sacre, podent, mitjançant la seva correcta aplicació, corregir i tractar diverses lesions.

Teràpia de polaritat

La Teràpia de Polaritat és un programa d’atenció sanitària holista, dissenyat pel Dr.Randolph Stone, que incorpora una sèrie de principis de flux d’energia, avaluats pel terapeuta, utilitzant diversos procediments (sempre que estiguin indicats) per a ajudar el pacient a aconseguir un estat d’harmonia, ja sigui física, emocional o mental. Aquesta integració contempla a més a més, el desenvolupament personal continu i el coneixement cada vegada major d’un mateix.

Biomagnètica

La escola de biomagnetisme és un Institut creat pel Mtro. Antonio Salas Velasco qui sota la seva proposta que recopila més de 30 anys d’experiència i estudi, s’ocupa de la Recerca i operació de nous mètodes concernents a l’equilibri i la salut de manera integral.

Els mètodes utilitzats en aquest institut s’estableixen atenent la seva filosofia mèdica que proposa que tota malaltia comença amb un desajustament existencial. Aquests mètodes van des de la hipnosi clínica per a la cerca de les fonts psicològiques de les malalties fins als mètodes de la bioenergètica tals com imposició d’imants i magnetites entre altres.

Iridologia-Auriculoteràpia

La Iridologia o iridodiagnosis és una tècnica que consisteix en el diagnostic de malalties o problemes de salut per mitjà de l’observació de l’iris de l’ull humà, en funció de la seva forma, la seva estructura, les seves taques, etc.

La auriculoteràpia és una tècnica basada en la Medicina Tradicional Xinesa mitjançant la qual es realitza el tractament de malalties i malalties a través de l’estimulació, en el meu cas utilitzant agulles d’acupuntura, de punts energètics situats en l’orella.

Metatron-Oberon

És un dispositiu central de la grandària d’un llibre, un casc d’impulsos magnètics de feble intensitat, una cambra de ressonància i un ordinador d’última generació.

És l’última proposta en el camp del diagnòstic.
Està basat en la en tecnologia física aplicada a la biologia i en el sistema de diagnòstic no lineal. Aquest dispositiu es capaç d’arribar a zones del cos reservades fins ara a la ressonància magnètica, la tomografia automatitzada, l’endoscòpia o la intervenció quirúrgica…, Oberon ha estat concebut per a registrar les més mínimes alteracions en els òrgans i en les estructures citològiques, així com per a predir la seva possible tendència patològica, avançant-se als símptomes. Ens pot ajudar a detectar i prevenir qualsevol tipus de malaltia.

Quiromassatge

El Quiromassatge és la combinació de moviments tècnics, també dits maniobres, que consisteixen en friccions, amassaments, vibracions, percussions, punts de pressió, mobilització articular i estiraments per a tractar o prevenir malalties o malestar.