Dinàmiques de grup


T’agradaria saber com et poden ajudar les dinàmiques de grup i potenciarte com a persona individual i en la teva relació familiar i col·lectiva?

Dinàmiques de grup per treballar de forma individual, familiar i empresarial

Oferim diferents dinàmiques de grup per poder treballar en un mateix de manera individual i poder millorar la forma de gestionar les emocions que tenim durant el dia i la nostra relació amb l’entorn familiar i social.

Hi ha una àrea de la psicologia social que treballa amb dinàmiques de grup , l’objectiu d’aquestes dinàmiques és observar el procés d’interacció i canvis que es generen en les persones i amb la seva interacció amb l’entorn i el grup de persones que realitzen l’activitat.

La dinàmica de grup són mètodes o eines d’integració utilitzats per treballar amb grups, d’aquesta manera per estar en contacte els uns amb els altres aconseguint consolidar les relacions internes.

Com a resultat augmenta la satisfacció de tots per tal d’aconseguir l’increment de la productivitat de el grup com un tot.

És important saber que la dinàmica de grup no té una solució. A la fi de la prova no hi haurà guanyador o perdedor, o una opinió més correcta que una altra.

Junts podem amb tot

La dinàmica social és la varietat de canvis i interactivitat que existeix entre tots els membres de el grup. El seu objectiu és valorar i entendre la progressivitat de el grup en un temps determinat.

Cada individu interactua de manera diferent amb la resta de membres que conformen una societat.

Cada persona té la seva percepció i perspectiva de la realitat.

El nucli familiar té una gran influència sobre les persones, i en com són els nostres comportaments i símptomes particulars.

La dinàmica familiar és el conjunt d’interaccions i relacionamiento que es produeix entre els membres d’una família.

La dinàmica familiar estar subjecta a unes normes de conducta per tal de regular la convivència i permetre el funcionament integral de la família.

Depenent de com siguin aquestes dinàmiques a casa pots estar en un bucle de repetició de patrons familiars.

T’atreveixes a participar en alguna de les dinàmiques de les que proposem?

A Montserrat Òptics oferim diferents dinàmiques de grup per poder treballar en un mateix i poder millorar manera de gestionar les emocions que tenim durant el dia i si pot fer canvis que em permetin avançar en el meu creixement personal, mental i espiritual.

Rendiment grupal a l'millorar amb les dinàmiques de grup individual, familiar, empresarial

POSA’T EN ACCIÓ