Cursos i conferències

Montserrat Òptics, Centre de Teràpia Comportamental de Catalunya , vol transmetre mitjançant conferències i formació, els coneixements que s’apliquen a el centre a l’major públic possible per cedir la informació i ajudar a fer un món millor.

Oferim el servei de fer ponències de diferents formats, poden triar entre xerrades, conferències o formació on hi hagi interès d’adquirir o aprendre la nostra metodologia de treball, allà anirem.

Des de l’espai Ehyra oferim les xerrades, conferències i formació de la part de la gestió interior. Recordar-te que des d’aquest espai treballem el sistema estructural, la gestió emocional i l’optimitzar l’energia interior.

¿Conferències, formació Montserrat Òptics?

Xerrades

Les «xerrades» tenen com a objectiu donar una informació breu i concisa de algun tema concret o d’algun tema molt general, acostumen a ser presentacions entre 30 min 1 hora.

Aprèn a veure el món

Per que el meu nen és maldestre?

Conferències

Les «Conferències» tenen com a objectiu donar força informació sobre algun tema concret. , Acostumen a ser presentacions entre dos a quatre hores.

Aprèn a veure el món

Per que el meu nen és maldestre?

Formació

Les «formacions» tenen com a objectiu donar una informació completa, útil i pràctica, sobre algun tema concret.
L’objectiu és entendre la part teòrica de la matèria per poder entrar a l’aprenentatge de la part pràctica i poder trobar aquestes dificultats en l’aplicació dels coneixements adquirits anteriorment.

Hi ha difentes tipus de formacions, totes es realitzen en format intensiu d’un cap de setmana:

  • Cap de setmana
  • Mensuals
  • Semestrals
  • Anuals

Curs d’biomagnètica Energètica

T’agradaria que Montserrat Òptics fes una conferència o formació en el teu centre o ciutat?

Posa’t en contacte amb nosaltres i veurem que podem fer

La comunicació és clau per a l’èxit, així que explica’ns la teva història i farem el possible per estar alli